Conferinta SRAIC, doar pentru unii

Intamplator sau nu, este al doilea an in care aflu data de desfasurare a congresului SRAIC de la un reprezentant medical.

Si, tot intamplator (sau nu), este al doilea an in care nu am cum sa imi modific programul pentru a participa, fiind oarecum in offside, la susnumita manifestare. Probabil ca acest stil, de apartheid profesional, in care Iasul paleste in fata Bucurestiului sau a Timisoarei, ma demotiveaza si ma plictiseste, deopotriva, aducandu-mi aminte de copilarie, cand, daca nu aveai papusa Barbie, nu te primeau fetele din cartier sa te joci cu ele.

Intrebarea mea pentru mai marii societatii actuale de alergologie este daca, vorba tatei, stiu tot cantecul, pana la capat… Asa ma intreba tata ori de cate ori incepeam sa cant fals si, mai ales, prea tare, un cantec care ar fi trebui cantat duios si pe tonul potrivit. Astept alegerile, poate revine conducerea anterioara, sau, cine stie, mai alegem si noi oameni noi, cu o viziune mai putin elitista si extremista.

One thought on “Conferinta SRAIC, doar pentru unii

  • 30/05/2019 at 12:53 PM
    Permalink

    O sa va vand un pont. Dar sa nu mai spuneti la nimeni pt ca elitistii de la bucuresti tin secreta aceasta informatie.
    http://www.sraic.eu
    Cica asta este site-ul societatii. Cica daca intri aici puteti afla toate acele informatii strict secrete, gen cand se desfasoara conferintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *