Consultaţii de alergologie şi medicină internă la distanţă (telemedicină)

Din cauza epidemiei de coronavirus declarate de MS zilele acestea (11 martie 2020), dar si a inmultirii zilnice a cazurilor, activitatea la cabinet va fi intrerupta in urmatoarele saptamini. Am decis aceasta masura pentru a reduce expunerea pacientilor, dar si a corpului medical, la posibilii subiecti purtatori asimptomatici ai virusului.

Pacientilor care au nevoie, in aceasta perioada, de servicii medicale de alergologie si medicina interna, le voi oferi varianta de consult telefonic/online contra cost, fara bilet de trimitere si fara decontare cu CAS. Consultul se va incadra in forma de consult de telemedicina efectuat la distanta (call de 20 min. pe Skype, iar pentru cei care nu au Skype, convorbire telefonica) si va achitat, in avans, prin virament bancar.

“Telemedicină (sau medicină la distanță) înseamnă, pe scurt, livrarea de servicii medicale prin intermediul tehnologiilor de comunicare, în special telefonie și internet”.

Pentru a face o programare la un consult de telemedicina, pacientii trebuie sa citeasca cu atentie instructiunile de AICI.

Multumesc pacientilor pentru intelegere si le doresc tuturor sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.