Consultaţii de alergologie şi medicină internă la distanţă (telemedicină)

Din cauza epidemiei de coronavirus declarate de MS zilele acestea (11 martie 2020), dar si a inmultirii zilnice a cazurilor, activitatea la cabinet va fi intrerupta in urmatoarele saptamini. Am decis aceasta masura pentru a reduce expunerea pacientilor, dar si a corpului medical, la posibilii subiecti purtatori asimptomatici ai virusului.

Pacientilor care au nevoie, in aceasta perioada, de servicii medicale de alergologie si medicina interna, le voi oferi varianta de consult telefonic/online, contra cost, fara bilet de trimitere si fara decontare cu CAS. Consultul se va face, fara prezentare la cabinet (telemedicina), sub forma unei convorbiri telefonice sau a unei videoconferinte pe platforma Zoom, va avea o durata de 30 minute si va achitat, in avans, prin virament bancar.

“Telemedicină (sau medicină la distanță) înseamnă, pe scurt, livrarea de servicii medicale prin intermediul tehnologiilor de comunicare, în special telefonie și internet”.

Pentru a face o programare la un consult de telemedicina, pacientii trebuie sa citeasca cu atentie instructiunile de AICI.

Multumesc pacientilor pentru intelegere si le doresc tuturor sanatate!

One thought on “Consultaţii de alergologie şi medicină internă la distanţă (telemedicină)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *